Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Για να μην ξεχνιώμαστε



Τι ωραία που τα λέει .... και εμείς τον πιστέψαμε.......

Και τώρα φταίνε οι άλλοι που τους παραδώσανε 'καμένη γή'. Ο Κεφαλογιάννης είπε στην Βουλή ότι η ΝΔ φέσωσε τον Ελληνικό λαό μόνο 7δίς την εποχή τις Νέας Διακυβέρνησης !!! Και το πιστεύει φαντάζομαι....

Αν θυμάμαι καλά η ΝΔ κέρδισε τις εκλογές του '04....δεν την διορίσαμε απο μόνοι μας. Αυτοί μπήκανε στην πολιτική και μόνοι τους ζήτησαν να κυβερνήσουν. Ξέρανε την κατάσταση που άφησε ο Σημίτης και παρόλα αυτά επέμεναν να κυβερνήσουν. Δεν τους βάλαμε με το ζόρι ....

Παρέλαβαν ένα πλοίο όντως σε πολύ κακή κατάσταση. Παλαιάς τεχνολογίας με πλήρωμα που είχε καιρό να εκπαιδευτεί. Παρότι ήταν φρεσκοβαμμένο και καθαρό, η λαμαρίνα ήταν σάπια από τα τόσα χρόνια κακοδιαχείρισης της προηγούμενης 'κατάστασης'. Ζήτησαν και μας έπεισαν να το αναλάβουν. Και εμείς τους εμπιστευτήκαμε και τους δώσαμε το τιμόνι.

Τι έκαναν ? Αντί να συμμαζέψουν την κατάσταση συνέχισαν την ίδια  τακτική ..... ανικανότητα; τεμπελια; ανευθυνότητα; σαμποτάζ απο τους προηγούμενους; Δέν ξέρω και δεν έχει σημασία.

Σημασία έχει ότι οι ίδιοι που μας παρακάλαγαν να πάρουν το τιμόνι, να φορέσουν την στολή του καπετάνιου, όταν είδαν ότι έρχεται η τρικυμιά, παράτησαν το πλοίο το οποίο έπεσε στην ξέρα και έχει αρχίσει να βουλιάζει. Κάποιος τώρα έχει αναλάβει να το βγάλει από την ξέρα...καλός ή κακός, λίγος η πολύς τώρα έχουμε ένα καπετάνιο. Και οι προηγούμενοι κάθονται στην θέση του παρατηρητή και έχουν και το θράσος να κριτικάρουν τον καπετάνιο !!!

Κύριοι τις ΝΔ σας παρακαλώ κάντε κάθαρση στο κόμμα. Έτσι όπως είστε δεν γίνεστε πιστευτοί από κανένα. Ο τόπος σας χρειάζεται καθαρούς και φρέσκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου